Neděle, 23 června, 2024

POH050 více než jen běh

Závod plný zážitků, emocí, adrenalinu mezi karvinskými doly!

Šikmý kostel, Lázně Darkov, Karvinské moře, těžní věže. Toto neopakovatelné prostředí Karvinska, kdysi srdce hornické činnosti, se v sobotu 22. června 2024 již potřetí stane dějištěm běžecké akce POHO50, kde se na startovní čáře sejdou účastníci všech věkových kategorií. Tento závod je otevřen jak zkušeným sportovcům, tak i těm, kteří se rozhodnou změřit své síly na trati poprvé a chtějí si více než na výkonu cenit neopakovatelné atmosféry míst, která jsou v České republice jedinečná.

Různorodost tratí je jednou z hlavních předností závodu, jehož je statutární město partnerem. Pro děti jsou připraveny tratě v délce 80 až 1500 metrů a nejdelší, která má 50 kilometrů je správnou výzvou pro milovníky běhu. Součástí závodu POHO50 je i jubilejní 20. ročník Městského běhu Karvinou na 10 km.

Velmi pečlivě jsou připraveny i nejoblíbenější trasy na 6 km, 21 km a štafeta na 4 x 6 km, kterou si v loňském roce nejvíce užily týmy složené z pracovních kolektivů. Zároveň závod podporuje dobrou věc, konkrétně pomoc Justýnce Kurowské, dívce trpící dětskou mozkovou obrnou.

Přihlaste se na www.poho50.cz a uvidíme se na startu!

Zdroj: karvina.cz

RELATED ARTICLES