Čtvrtek, 4 července, 2024

Rohlík znovu na KVIFF. Letos rozšíří Rohlíček zónu i menu z farmářských surovin

Rohlik.cz se už potřetí stal hlavním partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (KVIFF). Největší kulturní akce v České republice letos připadá na dny 28. 6. – 6. 7. 2024 a Rohlík bude po celou dobu na místě. Pro návštěvníky festivalu si připravil pestrou nabídku občerstvení v Rohlík Parku, hudební program s živými koncerty a DJs, Visa Premium Lounge a rozšířenou Rohlíček zónu.

Po úspěšných předchozích ročnících chce Rohlík letos navázat vylepšenými prostory, širší nabídkou a bohatým programem. Hlavním centrem dění se opět stanou Smetanovy sady, kde si návštěvníci budou moci v rozšířeném Rohlík Parku vybrat občerstvení či drink ze speciálního festivalového menu z farmářských surovin, odpočinout si a popít výběrovou kávu nebo si s přáteli sednout na piknik pod širým nebem s košíkem jídla od Rohlíku.

„Jsme už potřetí hrdým partnerem festivalu, a proto chceme návštěvníkům poskytnout co nejvíce možností, jak si tento filmový svátek ještě více vychutnat,“ říká k tomu generální ředitel Rohlíku Martin Beháň. „V Rohlík Parku si tak mohou návštěvníci dopřát chvíli odpočinku díky příjemnému posezení s navýšenou kapacitou oproti minulému roku z důvodu zvýšeného zájmu, hlídání pro své děti, soutěže, dárky a hlavně skvělé a cenově dostupné jídlo, ze surovin dostupných na Rohlíku,“ dodává.

V průběhu celého festivalu bude v Rohlík Parku dostupné snídaňové a obědové menu, sestavené ze surovin dostupných na Rohlik.cz. K dispozici budou také alternativy mléka a pečiva, které budou poskytnuty bezplatně. Tato nabídka bude doplněna o denní specialitu, pokrm vytvořený ve spolupráci s ambasadory Rohlíku – účastníkem soutěže MasterChef Pavlem Berky a vítězem soutěže Janem Albrechtem. Tradičně budou také dostupné deky a sety na piknik, a to jak v masové, tak vegetariánské variantě.

Lounge pro Rohlík Premium, pro děti zase Rohlíček

Pro členy klubu Rohlík Premium a držitele prémiových karet Visa bude připravena Visa Premium Lounge. V tomto prostoru budou mít návštěvníci možnost odpočinku nebo třeba setkání a popovídání si s některými dodavateli Rohlíku. Držitelé karty Visa budou mít navíc také možnost si vytočit hodnotné ceny na kole štěstí, pokud svou Visa kartou v Rohlík Parku utratí alespoň 890 Kč.

Pro rodiny s dětmi bude již tradičně postavena speciální Rohlíček zóna, kde budou moci využít vybavený přebalovací a kojící koutek, jídelní koutek s mikrovlnkou, ohřívačkou a sterilizátorem na lahvičky a nově také parkoviště na kočárky. K dispozici bude také rozšířený dětský koutek, jehož kapacita bude letošní rok navýšena o zhruba 20 %. Za celý festival bude Rohlíček zóna schopna pojmout zhruba 2400 dětí. Celá zóna bude doplněná o dárky pro děti a zábavný program pod taktovkou známého herce Tomáše Měcháčka. Návštěvníci budou mít také možnost soutěžit o produkty značky Cybex.

Ve Smetanových sadech chystá Rohlík také hudební program, především live koncerty známých interpretů jako Emma Smetana & Jordan Haj, We Are Domi, The 0u0us, Farhia Moalin a dalších. Návštěvníci se mohou těšit také na Jamese Harriese, jehož hudbu mohou mimo jiné znát i z reklamního spotu Rohlíku „Dobré jídlo, dobří lidé, lepší svět“, který byl nejlépe hodnocenou reklamní kampaní roku 2020. Večery pak vyplní svými sety několik DJs.

Zdroj: TZ Rohlik.cz, protext.cz

RELATED ARTICLES