Čtvrtek, 19 září, 2024

Je čas rozjet podnikání

Máte nápad a chcete jej přetavit v podnikání? Nebo se v podnikání posunout dále? Přihlaste se do začínajícího programu Krnov podniká. Prostřednictvím workshopů, s oporou zkušeného mentora a možností finanční podpory do začátků se podnikatelský sen může změnit na skutečnost. Přihlásit do programu se můžete do 27. března.

Město na podporu podnikání a podnikavosti připravilo několik souvisejících aktivit. Cyklus osmi workshopů pro začínající podnikatele začíná 30. března. Potrvá osm týdnů a vyústí v podnikatelský plán, který zvýší šance na získání dotace pro rozjezd podnikání v Krnově. V červnu bude pro začínající podnikatele s reálnou představou o podnikání k dispozici až 100 tisíc korun na projekt. Účastníci série workshopů budou lépe připravení a budou mít větší šanci získat peníze do začátků. V půlce března v Krnově začíná také Klub podnikavců, kde natrefíte na zajímavé lidi a můžete sdílet své nápady v komunitě podobně smýšlejících lidí.

Vše důležité k podpoře podnikání v Krnově najdete na www.krnovpodnika.cz. Kromě přihlášek do podnikatelských workshopů zde budou také podrobnosti o klubu podnikavců i všechny praktické a důležité informace.

Podpora podnikání a podnikavosti je jednou z priorit města Krnova. Vychází z jednoduché myšlenky, že kde se dobře podniká a existuje různorodá skladba malých a středních podnikatelských subjektů, dlouhodobě se lépe daří také ekonomicky.

Zdroj: krnov.cz

RELATED ARTICLES