Pondělí, 23 září, 2024

Nepropásněte: Colors of Finance startují již 9. října

Pokud ještě nemáte vstupenku na největší tuzemskou konferenci pro finanční profesionály, je nejvyšší čas to změnit. Akce, která proběhne 9. října v ostravské multifunkční aule Gong v Dolní oblasti Vítkovice, nabídne to nejzajímavější ze světa financí a investic. 

Součástí bohatého programu jsou skvěle obsazené panelové diskuze na témata, která hýbou oborem. 

Aktuální témata, špičkoví řečníci

Hned první panel se bude věnovat klíčovým otázkám budoucnosti. Debaty se povedou také o dluhopisech, Wealth Managementu, hypotečním trhu, zajištění se na stáří či o sociálních sítích. Představí se více než 70 řečníků v čele s Jiřím Tylečkem, Petrem Zahradníkem, Lukášem, Kovandou, Davidem Markem, Janou Brodani a Tomášem Rusňákem. V rámci konference proběhne také setkání předních manažerek, úspěšných podnikatelek a vizionářek. K nim patří například Jiřina Nepalová, která založila a dodnes řídí společnost Renomia. S inspirativní přednáškou či příběhem vystoupí Filip Dřímalka, Radim Uher, Albert Čuba a Václav Jirků ze skupiny Penta.

Jedinečná příležitost pro setkání

Na konferenci nasdílí své postřehy a poznatky profesionálové z celého Česka. Představí se na 50 vystavovatelů a očekává se účast více než 1 500 lidí. Proto jsou Colors of Finance ideálním místem pro výměnu zkušeností i navázání kontaktů. Jedinečnou příležitostí pro setkání s VIP hosty z řad řečníků, nejvyššího managementu i majitelů partnerských společností je afterparty, která se uskuteční v přilehlé L´Osterii. Vstupenky na ni jsou stále v prodeji, počet účastníků je ale omezen.

Colors of Finance startují v ostravském Gongu již 9. října 2024 v 8 hodin. Podrobné informace k akci najdete na webu colors-of-finance.cz.

Zdroj: Colors of Finance

Foto: Archiv Colors of Finance

RELATED ARTICLES