Čtvrtek, 19 září, 2024

90 let inovací a kvality ve světě konektorových systémů

Společnost ERICH JAEGER, založená před více než 90 lety, je lídrem ve vývoji vysoce kvalitních konektorových systémů. Klíčovými faktory jejího úspěchu jsou neustálé inovace, závazek k nejvyšší kvalitě a flexibilita přizpůsobit se měnícím se požadavkům trhu. Tyto hodnoty společnosti umožnily udržet si důvěru významných zákazníků v automobilovém průmyslu a dalších odvětvích.

Produkty a technologie

ERICH JAEGER se specializuje na vysokorychlostní konektory a kabely, které jsou zásadní pro moderní průmyslové aplikace. Nabízejí řešení pro přenos dat mezi tažnými vozidly a přívěsy, které se vyznačují spolehlivostí a robustností. Díky pokročilým technologiím a inovativním designům se jejich produkty odlišují od konkurence, zajišťují vysokou úroveň bezpečnosti a efektivity.

Zaměstnankyně Erich Jaeger

Priority a cíle

Aktuální priority společnosti zahrnují rozšiřování portfolia produktů a vstup na nové trhy. Důraz je kladen na výzkum a vývoj, což zajišťuje, že jejich technologie zůstávají na špičce průmyslu. Společnost se také zaměřuje na udržitelnost a ochranu životního prostředí, což potvrzuje její certifikace podle normy ISO 14001.

Spolupráce a vývoj

ERICH JAEGER aktivně spolupracuje s technologickými školami, výzkumnými instituty a dalšími firmami v regionu. Tato spolupráce umožňuje nejen vývoj nových produktů, ale i zlepšení stávajících technologií. Partnerství s akademickými institucemi přináší nové perspektivy a inovativní přístupy k řešení technických výzev.

Strategie růstu

Pro zajištění dlouhodobého růstu a stability společnost implementuje strategii diverzifikace produktů a rozšiřování do nových geografických oblastí. Investice do výzkumu a vývoje jsou klíčové pro udržení technologického náskoku před konkurencí. Dále se zaměřují na budování silných vztahů se zákazníky a dodavateli, což přispívá k jejich stabilitě na trhu. Firma je také významným zaměstnavatelem na Kopřivnicku, čímž posiluje své postavení v regionu.

Budoucnost a výzvy

V budoucnu se ERICH JAEGER zaměří na další technologické inovace a rozšiřování produktové řady. Výzvy, jako je integrace nových technologií a udržitelnost, vnímají jako příležitosti k růstu. Společnost si klade za cíl stát se ještě významnějším hráčem na globálním trhu, přičemž bude pokračovat v poskytování nejvyšší kvality svým zákazníkům.

Celý článek, včetně anglického překladu, naleznete v magazínu POSITIV Business & Style 2/2024 ZDE.

Text a foto: ERICH JAEGER

Erich Jaeger logo
RELATED ARTICLES