Nha Cretcheu Café & Restaurant je jedním z podniků, kde microgreens doslova milují. Šéfkuchař a zakladatel tohoto krásného projektu, Jamie Santos, si potrpí nejen na kvalitě produktů, na dokonalosti výsledných chutí, ale také na konečném vzhledu každého z mnoha pokrmů, které denně pro své klienty připravuje.
Není proto divu, že do detailů jednotlivých dekorací s velkou něhou klade i drobné microgreensy.
Jak na dokonalý Jamieho plating ?
- Nejprve talíř dekorujeme variací pest. Jamieho oblíbená pesta, které si sám vyrábí, jsou pesta dýňové a celerové.
- Pesta přizdobíme plátky ředkvičky a kousky ovoce (například kousky jahod, manga atp.)
- Přidáme grilovanou kukuřici, rajče, citrón a snítky microgreens
- Nyní je ten pravý okamžik dát na talíř náš pokrm (ať už jde o těstoviny, grilovaný sýr či rybu)
- A finálně dozdobit například kousky bacon chips, ředkvičkou a samozřejmě microgreens
Chcete se dozvědět více? Jamie dělá pravidelně kurzy vaření, ten příští na téma „Práce s rybou“ je již 15.10.2023 (Nutná rezervace předem na nhacretcheu@post.cz). Nechcete rybu? Jamie Vám připraví kurz „ na míru“
Restauraci Nha Cretcheu naleznete v centru Ostravy na Janáčkové ulici. A co se o ní píše …?
„Toto je místo, kde vám kulinářský zážitek připraví usměvaví lidé s otevřeným srdcem“
„Každé jídlo je umělecké dílo. Krásně vařené a plné jemných chutí.“
„Nádherná atmosféra a úžasné jídlo bylo doplněno o velice milou obsluhu s laskavým a milým přístupem. Odcházeli jsme po několika hodinách s pocitem, že se zde chceme brzy vrátit.“
„Na služební cestě jsme byli na tomto místě omylem. Tohle byla ta nejlepší chyba v mém životě!
Neuvěřitelné jídlo! Chuť a prezentace byly perfektní! Vždy doporučuji každému!“
Určitě neváhejte a Nha Cretcheu navštivte www.nhacretcheu.cz
Zdroj: MoraviaLab s.r.o.