Podpořte dobrou věc a buďte součástí výjimečného benefičního koncertu v Ostravě

Koncert pro nadaci

Již 31. října se v unikátních prostorách ostravského Gongu uskuteční Koncert pro nadaci –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ benefiční koncert na podporu onkologických pacientů a lidí zasažených nedávnými povodněmi. Tento večer nebude jen o hudbě, ale také o naději a pomoci těm, kteří ji nejvíce potřebují.

Jak můžete pomoci

Zakoupením vstupenky nejen podpoříte významný projekt, ale také si užijete nezapomenutelný hudební zážitek. Na pódiu vystoupí známí interpreti, jako jsou Tomáš Klus a legendární kapela Buty. Vaše přítomnost pomůže financovat projekty, které změní životy těch, kteří se potýkají s vážnými zdravotními problémy a následky přírodních katastrof.

Podpořte nadaci Úsměv nejen pro Kryštofa a pomozte těm, kdo čelí těžkým životním zkouškám

Nadační fond Úsměv nejen pro Kryštofa vznikl z osobní zkušenosti manželů Abelových, kteří sami čelili boji s osteosarkomem u jejich syna Kryštofa. Tato bolestivá cesta je přivedla k uvědomění, že kromě lékařské péče chybí kvalitní podpora pro rodiny, které se potýkají s onkologickými onemocněními. Dnes nadace pomáhá nejenom pacientům, ale i jejich rodinám zorientovat se v těžké situaci, nabízí psychickou a praktickou podporu, aby nemocní a jejich blízcí našli cestu ke kvalitnějšímu životu i v těch nejtěžších chvílích.

Pro firmy: Darujte zážitek jako poděkování svým zaměstnancům

Benefiční koncert je skvělou příležitostí, jak poděkovat svým zaměstnancům za jejich práci a zároveň podpořit dobrou věc. Zakoupené vstupenky mohou být pro firmy daňově odečitatelným nákladem, takže můžete spojit příjemné s užitečným. Udělejte radost svému týmu a pomozte tam, kde je to potřeba!

Pro více informací a objednání vstupenek neváhejte kontaktovat:
Telefon: +420 725 103 577
Email: sandra.gellrichova@gmail.com

Nemůžete se zúčastnit, ale chcete pomoci

Pokud nemůžete dorazit osobně, stále máte možnost přispět a podpořit tyto důležité projekty prostřednictvím online daru na: darujme.cz.

Vaše podpora je klíčová. Věříme, že společně dokážeme přinést úsměv tam, kde to je nejvíce potřeba. Připojte se k nám a buďte součástí akce, která pomáhá měnit životy. Děkujeme všem, kteří se rozhodnou podpořit tuto iniciativu!

Koupit vstupenky můžete zde na portále Ticketportal.

Zdroj: redakce, sandiva.cz, usmevnejenprokrystofa.cz

Foto: facebookový profil Koncert pro nadaci