Čtvrtek, 19 září, 2024

Konference INNOVERSE: Propojení inovací, podnikání a výzkumu v Ostravě

V Ostravě aule VŠB-TUO se 28. listopadu 2024 uskuteční 1. konference svého druhu v Moravskoslezském kraji – INNOVERSE. Tento celodenní offline event, který začíná v 9:00 hodin, se zaměří na propojení více oborů z oblasti podnikání a inovací a představí unikátní platformu pro spolupráci mezi světem výzkumu a podnikání.

INNOVERSE je nejen příležitostí k setkání klíčových aktérů z různých odvětví, ale také oslavou 7. výročí úspěšného fungování Moravskoslezského inovačního centra (MSIC). Konference nabídne pestrý program, který zahrnuje propojení témat jako jsou:

  • environmentální technologie,
  • digitalizace,
  • zdravotnictví,
  • budoucnost mobility
  • a podpora startupů.

Mezi hlavní body programu patří praktické ukázky nejlepších případových studií, důraz na efektivní spolupráci mezi podnikateli a výzkumníky a zaměření na synergii mezi nižšími náklady a vyšší efektivitou. Cílený matchmaking a networking umožní účastníkům navázat nové kontakty a partnerství, která mohou vést k inovativním řešením a růstu v jejich oborech.

Konference INNOVERSE cílí na široké spektrum účastníků, včetně podnikatelů, zástupců korporací, startupistů, výzkumníků, akademiků, nemocnic a institucí. Je to jedinečná příležitost pro ty, kteří hledají nové způsoby spolupráce a chtějí objevovat nové možnosti v rámci svých oborů.

Podrobný program konference naleznete na stránkách pořadatele zde.

Nenechte si ujít příležitost být součástí této významné události v inovačním ekosystému Moravskoslezského kraje! Více informací a vstupenky naleznete na innoverse.cz.

Zdroj: innoverse.cz, redakce

RELATED ARTICLES