Čtvrtek, 19 září, 2024

Letní koncerty opět v sadu E. Beneše v Kopřivnici

Každou červencovou neděli se od 17 hodin představí v sadu E. Beneše před Ringhofferovou vilou hudebníci v oblíbeném seriálu Letních koncertů. Těšit se můžete na kapely RedStone, Ostopět, Pokustone a folkovou písničkářku Beatu Bocek.

První nedělní odpoledne zpříjemní kapela původem z Lichnova RedStone. Název je odvozen od Červeného kamene, pod kterým Lichnov leží. Skupinu hudebníků, které spojuje láska k hudbě, vznikla v roce 2019. Předvedou vlastní tvorbu, která se pohybuje v žánrech pop a rock.

O týden později bude pódium patřit oblíbené štramberské kapele Ostopět hrající převzaté pop-rockové skladby českých i zahraničních interpretů. Trojice hukvaldský hudebníků s neotřelou tvorbou Pokustone dostane prostor 21. července. Sérii Letních koncertů završí poslední červencovou neděli textařka, zpěvačka a skladatelka Beata Bocek, která posluchačům zazpívá „po naszymu“.

„Naší snahou je, abychom zdejšímu publiku představili nejen kvalitní hudebníky z nedalekého okolí, ale i různorodé hudební žánry a pojetí. Ještě připomínám, že na všechna vystoupení je vstup volný a v případě nepříznivého počasí se akce ruší,“ uvedla za organizátory Klára Applová, dramaturgyně Kulturního domu Kopřivnice.

Zdroj: koprivnice.cz

Ilustrační foto: pixabay.com

RELATED ARTICLES