Čtvrtek, 19 září, 2024

Nová devítka v Ropici! Zábavná i nevšední.

Ropice Golf Resort má od loňského roku novou devítku. Beskydské hřiště v současné době nabízí 27 jamek, čímž se mu otevřela spousta dalších možností. 

V Ropici se v minulém roce otevřela nová devítka. Od loňského května se na ní konaly komerční turnaje systémem Texas Scramble, slavnostní otevření pak proběhlo vloni v polovině června u příležitosti turnaje prezidenta Golf Club Třinec.

„Myslím si, že spokojení jsou hráči všech kategorií. Z odpališť jsou vidět jamkoviště, na hřišti jsou vodní překážky. Není zde mnoho stromů, ale úplně jednoduchá nová devítka zdaleka není,“ hodnotí nové jamky předseda představenstva resortu Lech Kubik.

Přechody nové devítky jsou trochu náročnější, ale není to nic, co by hráči nezvládli. Do všech autíček byla navíc pořízena GPS navigace, která pohyb po hřišti usnadní. 

„Velmi složitě se popisuje, pro jaké hráče je vlastně nová devítka určena. Doporučuji všem přijet a zahrát si. Myslím, že jamky tři, čtyři a osm zůstanou hráčům v paměti a budou si o nich povídat,“ domnívá se Lech Kubik. 

Text a foto: Ropice Golf Resort

The article, including an English translation, is available in POSITIV Business & Style magazine 1/2024 HERE.

Článek včetně anglického překladu je dostupný v magazínu POSITIV Business & Style 1/2024 ZDE.

RELATED ARTICLES