Čtvrtek, 19 září, 2024

BRUTTart módní přehlídka a umění v Ostravě

Módní a designová scéna Ostravy se 31. května 2024 propojí ve Vinárně Dolní Oblasti Vítkovic v Ostravě. Vrcholem večera bude módní přehlídka, která se začne v 18:00 hodin. Návštěvníci budou mít možnost vstoupit do prostoru bývalé koksárenské baterie již od 16:00 hodin. BRUTTart nabídne prezentaci módních kousků od designérů BAIGA, BertokDesign, MBKL a studentů textilní školy CLO.N a HELL.IX, kteří představí své nejnovější kolekce.

Hlavním mottem je propojení nositelné a nenositelné módy, s důrazem na kreativitu, udržitelnost a méně dostupné materiály. Na výzdobě Vinárny, bývalé koksárenské baterie – se podílí Vestibul interiér, epoxidové stoly budou k dispozici od Serwanski products a závěsy od Andrei Čtvrtníčkové. Hlavním vystavujícím je SMEK, pod vedením Jiřího Procházky, který připraví design stage pro DJ´s a další překvapení v podobě malování obrazu přímo na místě akce. Vystavovat bude taky Kabo art Bohušíková, která je známá přenášením svých abstraktních obrazů i na oblečení.

Kromě módního dění a vystavujících designérů, se návštěvníci mohou těšit na chill zónu vybavenou originálními dekoracemi od vystavujících umělců. Zároveň bude příležitost ochutnat široký výběr drinků, sladkých i slaných pochoutek.

Akci finančně podporuje společnost Notino, jejíž vizážistky budou líčit modelky a pro účastníky si připraví různá překvapení. DJ´s od Alliance of Music budou hudebně doprovázet celou akci a na afterparty vystupňují atmosféru progresivním housem. Akci bude moderovat ostravský DJ Srp.

Cílem této nové a nevšední jednodenní akce je přinést do Ostravy nový rozměr propojení módy, umění a hudby, a to v prostředí plném inspirace a kreativity.

Program akce

  • 16:00 Začátek akce BRUTTart 2024
  • 18:00 Zahájení módní přehlídky
  • 22:00 Afterparty
  • 2:00 Konec akce

Vstupenky na akci jsou k zakoupení zde.

Zdroj: redakce, Bruttart

RELATED ARTICLES