Pondělí, 29 dubna, 2024

Podzimním Business Marketem KHK MSK vstříc široké veřejnosti

Rádi bychom se Vám představili v novém světle, s novým konceptem našich akcí. Proto jsme se rozhodli pro Vás na konci září tohoto roku uspořádat Business market, na kterém se představí široké spektrum našich nových členských firem, a zároveň se velice rádi potkáme se zástupci firem naší již dlouholeté členské základny. 

Hlavní myšlenkou marketu je představit fungování a principy Krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje novým členským firmám, a především komoru dostat do povědomí široké veřejnosti. Celá akce se proto uskuteční v Dolních Vítkovicích v prostorách kinobaru Etáž. Právě zde budou mít zástupci nových členských firem možnost prezentovat své podnikání,  tvorbu a celkově filozofii své firmy. Business marketem chceme docílit přímého kontaktu a možného propojení již členských firem a těch nových. Zároveň chceme dát široké veřejnosti možnost poznat principy činnosti Krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje.

S ohledem na koncept marketu jsme se zaměřili především na menší rukodělné podniky a podnikatele. Na Business marketu se představí nové členské firmy, jako je An.ywhere, která se zabývá šitím sportovních a dětských doplňků, či firma Medoo, která se svým útulným bistrem sídlí na zámečku v Šilheřovicích a zabývá se výrobou medových produktů. Mezi dalšími podnikateli zde pak můžete najít Bopcorn, Cerwoodesign či PAPIROVNU. Z našich stálých firem se na Business marketu představí firmy BOTUMY, Na Vinko a LIBROS

Pro návštěvníky Business marketu bude celé odpoledne na své vinyly hrát ostravský DJ Soulphonique. Občerstvit se budou mít možnost jak v kinobaru Etáž, tak v prostorách kavárny COKAFE nebo u vyhlášeného ostravského food trucku MUTANT, který se specializuje na asijskou a mexickou kuchyni.

Jste tedy všichni srdečně zváni, 26. 9. 2023 od 14 h v kinobaru Etáž.

RELATED ARTICLES