Sobota, 27 července, 2024

Nabitá konference Beyond Finance

Představujeme Vám 3. ročník finanční konference s názvem Beyond Finance 2023. Každý rok vybíráme pro konferenci aktuální téma, kterému přizpůsobujeme program a také výběr partnerů a řečníků. První ročník jsme věnovali tématu „Finanční řízení jako nástroj konkurenční výhody malých a středně velkých firem“. Druhý ročník jsme pojali vizionářsky a jako téma zvolili „Konec levné ekonomiky“. Letošním tématem reagujeme na stovky podnětů ze strany podnikatelů, pro něž je čím dál těžší podnikání plánovat. 

Kdy a kde?

25. 5. 2023

Hala Gong, Dolní oblast Vítkovice
Ruská 2993, 703 00 Ostrava-Vítkovice

Celá společnost, a tím spíše podnikatelský sektor, se vzpamatovává z následků covid krize, kterou umocnil konflikt na Ukrajině a následné rostoucí ceny energií. Podnikatelé tak čelí výzvě „vydržet nebo to vzdát“ víc než kdykoliv před tím. Proto 3. ročník Beyond Finance věnujeme krizi. Hlavním posláním konference je představit firmám atraktivní spektrum různorodých možností stabilizace formou efektivní optimalizace nebo dokonce rozvoje podnikání zaváděním inovací. Klademe si za cíl podpořit Vás, abyste krizi nevnímali „jen“ jako problém, ale také jako příležitost.

Každý rok se nám dařilo zvát mezi řečníky významné osobnosti, např. Helenu Horskou, Radka Špicara, Davida Navrátila, Petra Koblice, Tomáše Šebka a mnoho dalších inspirativních řečníků. I letos jsme naplnili program skvělými osobnostmi. A protože v rámci letošní konference chceme být velmi konkrétní, jsou našimi řečníky úspěšné osobnosti pohybující se ve světe malých a středních firem. Představíme Vám jejich několikaleté zkušenosti, které, jak doufáme, snadno přetavíte v konkrétní kroky vedoucí k novým úspěchům ve vašem podnikání.

Řečníci

David Navrátil, hlavní ekonom České spořitelny a ředitel Ekonomických a strategických analýz

Vladimír Baar, bývalý rektor Ostravské univerzity, patří mezi přední české odborníky na politickou geografii a geopolitiku

Radka Šušková, mentorka a interim manažerka ve firmách

Tomáš Kubíček, ve společnosti BDO zodpovědný za IT poradenství nadnárodním společnostem i vybraným klientům veřejné správy a zdravotnictví

…a další inspirativní osobnosti

Dotkneme se zejména oblastí digitalizace a procesů, environmental, personalistiky, marketingu a samozřejmě financí. Představíme Vám možnosti získání finančních prostředků pro inovace, ať už se jedná o nové podnikatelské nápady nebo inovace uvnitř již fungujících firem. Poradíme Vám, kde hledat a podle čeho si vybrat komerční či veřejné financování. Naši partneři a řečníci jsou úspěšné osobnosti pohybující se zejména ve světe malých a středních firem. Nabízíme Vám léta zkušeností a praxe z oborů, kterým se věnují. Velkou koncepční novinkou letošního ročníku je spojení konference s veletrhem, kdy i mimo hlavní program Vám naši partneři u svých meetpoints poskytnou rady, co změnit či vylepšit, abyste otočili kormidlo podnikání tím správným směrem nebo získali nový vítr do plachet. 

Důležitou součástí konference je networking podpořený zábavnou networkingovou hrou, která vyvrcholí soutěží o ceny. Přijďte na Beyond Finance 2023 získat aktuální  informace, zvýšit náskok před konkurencí a najít nové kontakty. Nechte se inspirovat a sami buďte inspirací!

Pro koho?

Konference cílí zejména na majitele malých a středních firem, rychle rostoucích firem, zakladatele startupů nebo manažery a obchodní či finanční ředitele větších společností, kteří ve firmách rozhodují o financích. Hodí se podnikatelům, kteří chtějí znát ekonomické predikce a určovat směr vývoje svého podnikání.

Oceníte rady, tipy a inspiraci ze světa financí? Chcete vědět, jaký dopad mají makroekonomické souvislosti a jaká je predikce dalšího ekonomického vývoje po období covidu? Nechcete čekat, kam se Vaše podnikání vlivem turbulentní doby posune, ale chcete naopak sami určovat vývoj svého podnikání? Pak je tato konference určena právě Vám. 

Přínosy

  • Ukážeme, jak zefektivnit a optimalizovat nejrůznější oblasti Vašeho podnikání.
  • Poskytneme inspiraci, jak inovovat a tím získat náskok před konkurencí.
  • Představíme možnosti bankovního sektoru jako prevence a zdroje zdravých financí.
  • Seznámíme s možnostmi veřejných prostředků jako příležitostí k rozjezdu podnikání či inovace uvnitř firmy.
  • Poskytneme rady našich řečníků, jejichž zkušenosti snadno přetavíte v konkrétní kroky vedoucí k novým úspěchům v podnikání.
  • Zapojíme Vás do naší networkingové hry, ve které můžete vyhrát krásné ceny.
  • Jste zdaleka? Nevadí. Připojíme Vás online!

Konference nabízí možnost offline i online účasti. Vstupenky zakoupíte ZDE.

Ilustrační foto z minulého ročníku Beyond Finance

RELATED ARTICLES