Sobota, 27 července, 2024

HSF System a Jaroslav Kulhavý do toho šlápli společně. Chtějí pomoci české cyklistice

Stavební skupina HSF System podporuje Jaroslava Kulhavého v další „vrcholové“ kariéře. Součástí spolupráce je podpora nového týmu Ostra-Multicraft Čeladná, účast české bikerské legendy v závodech v terénním triatlonu a také propagace české cyklistiky v rámci nově vzniklého spolku Multisport Čeladná.

Stavební skupina HSF System podporovala Jaroslava Kulhavého v závěru jeho profesionální bikové kariéry i při jeho cyklistické rozlučce v Dolních Vítkovicích v Ostravě. „Nadchly nás plány Jaroslava Kulhavého pro jeho další kariéru, které jsou spojené zejména s výchovou mladé cyklistické generace a s propagací cyklistiky mezi širokou veřejností. To vše je v souladu s naší firemní kulturou postavenou na podpoře pohybu a zdraví,“ říká Tomáš Hess, obchodní ředitel a člen představenstva stavební skupiny HSF System.

Legenda světové horské cyklistiky založila za podpory obce Čeladná a dalších partnerů včetně HSF System nový cyklistický tým Ostra-Multicraft Čeladná. Ten se bude orientovat na horskou a silniční cyklistiku a budou v něm působit zejména mladí jezdci. „Hlavním cílem sezóny nejsou ani tak výsledky, jako snaha o dosažení optimálního chodu týmu, abychom vytvořili mladým cyklistům profesionální podmínky pro jejich rozvoj,“ doplňuje Jaroslav Kulhavý.

Mezi další aktivity Jaroslava Kulhavého, podpořené stavební skupinou HSF System, patří založení spolku Multisport Čeladná, který se bude zaměřovat na propagaci sportu a cyklistiky, sdružování zájemců o cyklistiku z řad široké veřejnosti (hlavně dětí a mládeže) a pořádání sportovních akcí a společných vyjížděk. HSF System také podporuje Jaroslava Kulhavého v jeho účastech na závodech světového poháru v terénním triatlonu XTERRA.

Mezinárodní stavební skupina HSF System je v podpoře českého amatérského i profesionálního cyklistického sportu dlouhodobě aktivní. Mimo spolupráce a aktivit s Jaroslavem Kulhavým podporuje v cyklistické oblasti českou závodní stáj Česká spořitelna – Accolade Cycling Team, populární závod horských kol pro širokou veřejnost HSF System Bike Čeladná, unikátní seriál pro amatérské sportovce Datart Valachy tour, předvánoční UEC Evropský pohár v cyklokrosu Ostrava nebo systém sdílených kol Nextbike v Ostravě.

Zdroj: Crest Communications Ostrava s.r.o.

RELATED ARTICLES