Pátek, 29 března, 2024

Obleky a róby nechte tentokrát doma. Chystá se hippies ples

Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz chystá prostřednictvím své příspěvkové organizace Centra kultury a vzdělávání (CKV) ve spolupráci s klubem Fabric originální Džínový hippies ples. Sraz „dětí květin“ je 25. února právě ve Fabricu. Hrát budou ti nejvěrohodnější z Beatles, skupina Revival The Backwords. A stylové bude úplně všecko. 

Džínový hippies ples začíná v 19:00 hodin a rozhodně zapomeňte na obleky, večerní toalety a podpatky. Vstup je totiž povolen pouze v džínách. Dalším doplňkům a kreativitě, která dotvoří hippies styl, se meze nekladou. „Chtěli jsme vybočit ze stylu klasických plesů a připravit návštěvníkům ojedinělou zábavu,říká Marcela Mrózková Heříková, ředitelka Centra kultury a vzdělávání Moravská Ostrava.

Plesového předtančení a dalších hippies vystoupení se ujme Jakub Mazúch, ověnčený mnoha cenami, o fotokoutek ve stylu Woodstok se postará malíř Václav Šípoš a tematické bude také gastro, které nabídne třeba hamburgery nebo žebírka. Večerem se budou linout nezapomenutelné hity Beatles v podání slovenské revivalové kapely The Backwards, která je známá nejen v Evropě, ale také ve Spojených státech, kde odehrála šňůru koncertů v největších městech dvaceti tří států. Organizátoři společně slibují i LSD, neboli Lepší Světelný Dojem a řadu dalších překvapení, aby si všichni retro atmosféru pořádně vychutnali.

„Náš první ples městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz je určen nejen zaměstnancům, ale i široké veřejnosti. Nechtěli jsme se pouštět do nějaké reprezentativní akce, naším cílem je se hlavně pobavit a na chvíli zapomenout na každodenní starosti a strasti. Proto jsme se do plánování pustili s Centrem kultury a vzdělávání a jsme si jisti, že společný výsledek – originální Džínový hippies ples – bude stát za to a nadchne mnoho lidí,“ sdělil Petr Veselka, starosta centrálního městského obvodu P.

CKV a Fabric už spolu v minulém roce spolupracovali na Benefičním koncertu na pomoc Ukrajině a názvem Válka je vůl. „Na koncertu se tehdy vybralo celkem 63 tisíc korun na pomoc uprchlíkům z Ukrajiny, v prosinci jsme také společně připravili oslavu výročí kapely Úspěch. A teď se těšíme na netradiční společný ples,sdělil Jiří Ramík, provozovatel klubu Fabric.

Vstupenky za 500 korun jsou ke koupi elektronicky na www.klubparnik.cz nebo na sekretariátu CKV. V ceně vstupenky je zahrnuta i večeře.

Zdroj: TZ CKV

RELATED ARTICLES