V minulém díle jsme Vám představili restauraci Nha Cretcheu Café & Restaurant v centu Ostravy a šéfkuchaře Jamieho, pro kterého je vaření celoživotní vášní.
Jamie dbá na to, aby byly pokrmy v jeho restauraci připravovány z těch nejlepších surovin a na přírodní bázi, aby chutě byly dokonalé a také, aby byl pokrm pastvou pro oči. Není proto divu, že si ve své kuchyni oblíbil mnoho druhů microgreens a ty denně používá do salátů a na dekorování.
Dokonale ozdobit a dochutit Váš pokrm vlastně není vůbec složité, máte-li k ruce ty správné „pomocníky“. Přesto, že je léto pryč, spousta z nás má v oblibě saláty. V Jamieho restauraci Nha Cretcheu se denně servíruje salátů mnoho – ke každému polednímu menu, ale také večer jako „hlavní chod“. Microgreens a Jamieho salátová zálivka na bázi červeného vína a orientálního koření vytvoří jednoduše doslova nevšední kombinace chutí. Vyzkoušejte!
Snoubení chutí celého světa v centru Ostravy, tak to je Nha Cretcheu Café & Restaurant
V pátek 3.11. chystá Jamie večer na téma „Cesta za chutěmi Portugalska“. Od 18h LIVE COOKING SHOW přímo na baru – přijďte se inspirovat a užít si večer pod taktovkou Jamieho z Kapverd. (Rezervace stolu nutná 😊)
Šéfkuchař Jamie Santos, připraveno s láskou …
Zdroj: MoraviaLab s.r.o.