Čtvrtek, 19 září, 2024

Psychologie barev a materiálů s Luďkem Šmehlíkem v Impact Hub Ostrava

Chcete vylepšit svůj vzhled a udělat na ostatní ten nejlepší dojem, ať už v pracovním prostředí nebo ve volném čase? Přijďte se inspirovat na přednášku se stylistou Luďkem Šmehlíkem, který vás naučí, jak si vytvořit šatník, který skutečně funguje.

Tato jedinečná příležitost vám otevře dveře k efektivnímu a stylovému šatníku, který nejen zjednoduší vaše každodenní rozhodování o tom, co si obléct, ale také vám pomůže prezentovat se v tom nejlepším světle. Zjistíte, jak kombinovat materiály, barvy a vzory tak, aby váš outfit působil sebevědomě a profesionálně. Naučíte se, jak investovat do kvalitních kousků, které vám vydrží dlouhá léta, a zároveň minimalizovat plýtvání, což přispívá k udržitelnosti.

Na přednášce se dozvíte, jak využít módní trendy k vyjádření své osobnosti, aniž byste ztratili vlastní styl. Ať už si nevíte rady s výběrem oblečení do práce, nebo jen hledáte nové inspirace pro svůj šatník, tato akce je pro vás!

Přijďte se naučit, jak si vybudovat rafinovaný šatník, který bude nejen praktický, ale i stylový a šetrný k životnímu prostředí. Rezervujte si své místo a zažijte na vlastní kůži, jak módní strategie může zlepšit váš každodenní život!

Zdroj: Impact Hub Ostrava, redakce

Ilustrační foto: pixabay.com

RELATED ARTICLES