Pondělí, 16 září, 2024

PROSPER GOLF RESORT ČELADNÁ. Nejen golf v atraktivním prostředí podhůří Beskyd.

Prosper Golf Resort Čeladná je prestižní golfový resort nacházející se v malebném prostředí Beskyd. Tento luxusní komplex nabízí svým návštěvníkům špičkové golfové vyžití, komfortní ubytování a širokou škálu dalších rekreačních a wellness služeb. Golfový resort je součástí největší golfové destinace v České republice 55 Holes Golf Destination a disponuje dvěmi 18 jamkovými mistrovskými golfovými. Třetí 18 jamkové hřiště mají hráči k dispozici v Golf & Ski Resortu Ostravice.

Hřiště se rozprostírá na rozloze 100 hektarů a je obklopeno malebnou přírodou Beskyd. Hrací plocha je pečlivě navržena s ohledem na různé úrovně golfistů a nabízí náročné výzvy i pro zkušené hráče. Součástí resortu je také elegantní restaurace, kde si hosté mohou vychutnat vybraná jídla a nápoje. Kvalitní gastronomie je spojena s výhledem na golfové hřiště a Beskydy, což poskytuje jedinečný zážitek. A pro pořádání konferencí, firemních akcí nebo svateb mají hosté k dispozici Event Hall s kapacitou až 350 osob.

Kromě golfu nabízí Prosper Golf Resort Čeladná také širokou škálu dalších aktivit. Hosté mohou využít blízké wellness centrum s bazénem, saunou a relaxačními procedurami, které jim pomohou zregenerovat tělo i mysl. Pro milovníky sportu jsou k dispozici tenisové kurty, cyklistické trasy a možnosti pěší turistiky v okolní přírodě.

Golfová akademie a španělský trenér Gonzalo Sánchez

V golfových akademii došlo od nové sezóny k zásadní změně. Akademie nově vede španělský trenér světové úrovně Gonzalo Sánchez, který je držitelem akreditace PGA Golf Professional a je také autorizovaným instruktorem celosvětové golfové akademie Stack and Tilt. Prosper Golf Resort Čeladná a golfová destinace 55 Holes Golf Destination je první místo v České republice a ve střední Evropě, kde se budou zavádět standardy této celosvětové akademie. Filozofie akademie ale zůstává pořád stejná, zaměřuje se na děti, začínající hráče, amatéry i profesionály. Vynikající zkušenosti v golfovém sportu získával Gonzalo prací v nejlepších golfových resortech na světě. Mimo jiné v TPC Sawgrass (Florida, EEUU), ústředí PGA Tour a hostiteli THE PLAYERS CHAMPIONSHIP. Působil také v resortu Real Club Valderrama (toto golfové hřiště bylo ohodnoceno jako nejlepší golfové hřiště v Evropě časopisem Golf Digest), které hostilo Ryder Cup v roce 1997 a v současnosti je hostitelem Valderrama LIV. V současné době vede také významnou golfovou akademii na jihu Španělska, The San Roque Golf Club, kde působí od roku 2017. Gonzalo má za sebou také kariéru golfového profesionála, kdy hrál European Alps Tour, PGA National Tour a některé další významné turnaje. Gonzalovou vášní však bylo vždy koučování. Ve své kariéře nasbíral během více než deseti let své kariéry bohaté zkušeností jako profesionální hráč a průběžným studiem, tvrdou práci a rozšiřováním znalostí si vybudoval své trenérské renomé světové úrovně.

A co znamená akademie Stack and Tilt?

Stack and Tilt je systém pro hraní golfu založený na trojrozměrném popisu golfového švihu. Stack and Tilt nabízí osvědčený systém výuky golfu, který se snadno učí a roste s golfisty, tak jak se zlepšují. Je to systém, který přináší rychlé výsledky a je založen na stejných základech, které hráči PGA TOUR používají ke zvýšení svých výsledků, vítězství v turnajích a tím také ke zvýšení svých finančních výdělků. Tento systém je použitelný pro jakoukoliv úroveň hry. Stack and Tilt Golf pomáhá golfistům hrát lépe, hrát důsledněji a více si hru užívat. Statistiky ukazují, že z 50 nejlepších golfových trenérů na světě je 43 zapojeno do programu Stack and Tilt. Jednou z nejlepších věcí pro golfový resort a jeho akademii je, aby měl Stack and Tilt Academy. Jde o to, že výuku úrovně světové třídy poskytují kvalifikovaní a nejlepší trenéři na světě a má zásadní konkurenční výhodu proti jiným golfovým akademiím a buduje a podporuje také cestovní ruch v golfové destinaci.

PROSPER GOLF SERIES 2024 – celoroční golfová série zakončená finálovým turnajem

V Prosper Golf Resortu Čeladná se můžete také aktivně zúčastnit jedinečné golfové série, které se během léta odehraje na hřištích The New Course a The Old Course. Vyvrcholením celé Prosper Golf Series bude finálový turnaj na The European Course, který hostil v letech 2009 – 2011 PGA Europen Tour. Pro hráče jsou připraveny atraktivní ceny a celkový vítěz série se může těšit na zájezd od CK Čedok v hodnotě 55 000 Kč.

Přihlášky na www.cgf.cz nebo v recepci klubu.
Nejbližší termíny turnajů: 

  • 21. 7. 2024 – The Old Course,
  • 18. 8. 2024 – The New Course,
  • finálový turnaj – 15. 9. 2024 – The European Course 

CLUB APARTMENTS a PENZION MOUNTAIN

Ubytování v samém srdci Beskyd a atraktivním prostředí golfového resortu najdete v apartmánech přímo nad klubovnou Prosper Golf Resortu Čeladná nebo v blízkém Penzionu Mountain, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nabízí ideální místo a zázemí nejen pro golfové hráče, ale také pro rodinnou dovolenou.

Club Apartmets nabízí ubytování s celkovou kapacitou až 26 lůžek v 8 dvoulůžkových pokojích a ve 2 čtyřlůžkový pokojích Comfort. Penzion Mountain se nachází v klidné části malebné obce Čeladná, s výhledem na vrcholky hor obklopující zdejší údolí – Ondřejník, Kněhyni, Velkou Stolovou, Smrk a především na turisticky nejznámější Lysou Horu. Hostům penzionu je k dispozici 43 moderně vybavených pokojů.

Zažijte nejen golf v srdci Beskyd

Článek včetně anglického překladu naleznete v magazínu POSITIV Business & Style 2/2024 ZDE.

You can find the article in the magazine POSITIV Business & Style 2/2024 HERE.

Text a foto: Prosper Golf Resort Čeladná

RELATED ARTICLES