Pátek, 18 října, 2024

Premiéra: Lenka Dusilová a Kvietah zazpívaly skladbu „Vdechni mi život“ poprvé naživo

Devítinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl, Lenka Dusilová, vystoupila se svým bandem v zaplněném Lucerna Music Baru, kde odhalila nový vizuální design, který jí bude provázet při jejích vystoupeních. Poslední letošní pražský koncert nabídl pestrobarevnou světelnou show, nové projekce a otevřel mezigenerační dialogy. Lenka zazpívala skladby jako jsou Indiánka, Pro Tebe i Seven. Poprvé zazněl naživo dialog „Vdechni mi život“, na kterém spolupracovala s písničkářkou Kvietah.

Lenka Dusilová se také vydala zkoumat neprobádané oblasti zvuků a do nové skladby zakomponovala unikátní kovový hudební nástroj NEO handpan, který vyrobil Jiří Káš (ČR). Lenka je historicky první českou umělkyní, která naplno využila potenciál tohoto skvostu a brilantně ho zakomponovala do svojí tvorby.

Vdechni mi život

Kombinace elektronické hudby, bandu, nezaměnitelných hlasů a kovového unikátu, dělají ze singlu “ Vdechni mi život“ jedinečný počin na české hudební scéně.

Na koncertu se objevila i maminka Lenky, která neskrývala dojetí, a při krátkém rozhovoru uvedla, že je na svojí dceru velice pyšná.

Lenka Dusilová Band a její hosté, si právem vysloužili standing ovation a bouřlivý potlesk.

Zdroj: TZ MEDIA & PR

RELATED ARTICLES