Domů News

Konference 4EDUCO: Připravte se na inovace ve vzdělávání

4educo

Magazín POSITIV Business & Style ve spolupráci s Černou Loukou přináší jedinečnou konferenci 4EDUCO, která se zaměří na transformaci a inovace ve vzdělávání. Konference proběhne v pátek 29. listopadu 2024, a to souběžně s výstavou Student a Job na Černé Louce v Ostravě. Tato událost přinese inspirativní pohledy na moderní vzdělávání, propojení škol s firmami a podporu inovativních přístupů k učení.

Proč přijít na 4EDUCO?

Konference 4EDUCO představí nejnovější trendy ve vzdělávání 21. století. Účastníci se mohou těšit na prezentace odborníků, kteří představí úspěšné příklady spolupráce mezi školami a firmami. Témata zahrnují vzdělávání dospělých, rozvoj soft skills, ale také technologie a jejich vliv na moderní vzdělávání.

Hlavní témata konference

  • Inovativní přístupy k učení a vyučování: Jak efektivně zavádět moderní metody a technologie do školní praxe.
  • Spolupráce škol a firem: Příklady z praxe, které ukazují, jak může spolupráce přinést přidanou hodnotu pro obě strany.
  • Vzdělávání dospělých: Jak podporovat celoživotní učení a zvyšování kvalifikace v rychle se měnícím pracovním prostředí.

Pro koho je konference určena?

Konference je určena pro pedagogy, ředitele škol, zástupce firem, ale také pro všechny, kteří se zajímají o budoucnost vzdělávání. Budete mít jedinečnou příležitost získat nové poznatky, navázat cenné kontakty a inspirovat se příběhy úspěšných projektů.

Zapojte se jako partner konference

Pokud máte zájem stát se partnerem konference 4EDUCO, nyní je ta pravá příležitost! Firmy se mohou hlásit k partnerství a využít atraktivní balíčky spolupráce, které zahrnují nejen možnost prezentovat své inovace a služby na konferenci, ale také se lze zapojit formu vystavování na souběžně probíhajícím veletrhu Student a Job. Tato spolupráce vám umožní oslovit široké publikum z řad studentů, pedagogů a profesionálů, a zároveň posílit povědomí o vaší značce v oblasti vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů. Pro více informací o partnerských balíčcích a podmínkách spolupráce nás neváhejte kontaktovat.

Ma​nažer projektu: Josef Nudera, +420 602 578 735, nudera@positiv.cz

Registrace a vstupné na konferenci

Účast na konferenci do hlediště je zdarma, je potřeba ale udělat předchozí registraci. Počet míst je omezený, proto neváhejte a zajistěte si své místo co nejdříve. Pro více informací navštivte webové stránky konference 4EDUCO.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost být součástí budoucnosti vzdělávání! Těšíme se na vás 29. listopadu na Černé Louce v Ostravě.

Exit mobile version