Domů Lifestyle Gastronomie

Vypečte se na pečení a dejte nohy na stůl! Cukroví za Vás připraví profíci

8 týdnů. Přesně tolik zbývá do letošních Vánoc. Pokud nepatříte zrovna k těm, kteří s nástupem prvních prosincových dní zapnou troubu a provoní svůj domov cukrem a skořicí, nebo zkrátka jen letos nestíháte napéct, nezoufejte, cukroví můžete mít na slavnostní tabuli i tak, a navíc bez práce. Tu za Vás totiž odvede Sladké tajemství.

Majitelka nově otevřené kavárny Renáta Svěntková peče cukroví už 12 let, letos poprvé si ho můžete vyzvednout osobně v krásném podniku v centru Ostravy. A než Vám objednávku donesou, můžete posedět v útulném prostředí a dát si hrnek skvělé kávy s kvalitním dezertem nebo si dopřát pravou anglickou snídani.

Kavárna nabízí výběr z patnácti druhů cukroví. Pochutnat si můžete na vanilkových rohlíčcích, lineckém, včelích úlech i čokoládových košíčcích. Těšit se ovšem můžete i na netradiční druhy, jako je například rozkvetlý leknín, vánoční podkova, nugátová delikatesa aj.

rozkvetlý leknín

„Pečení se věnuji už spoustu let. Pekla jsem hlavně rodině a známým, příznivců ale přibývalo, a tak jsem se rozhodla, že otevřu vlastní kavárnu, aby mohli pro zákusky chodit pravidelně a po celý rok,“ vypráví Renáta Svěntková. Kavárna byla veřejnosti zpřístupněna spolu s otevřením OC KOKSOVNA v srpnu tohoto roku, a už od začátku sklízí velký úspěch. Zákazníci si chválí domácí dezerty z kvalitních surovin, poctivou zmrzlinu, chlebíčky i kanapky.

Se svým týmem sází při pečení cukroví hlavně na kvalitu a používá výhradně české suroviny – pravé máslo, vlašské a lískové oříšky, sladké mandle, rum, pravou čokoládu. Vše bez konzervačních látek. Ořechy odebírá od místních pěstitelů, kteří jí sami volají a nabízejí své přebytky ze zahrady. A protože sama všechno nestíhá, zaměstnává maminky na rodičovské dovolené i seniorky. „Celý rok se na pečení cukroví těší a mně to dělá radost. Pracují poctivě a svědomitě,“ chválí svůj tým paní Renáta.

Celou nabídku cukroví naleznete na www.ceskevanocnicukrovi.cz. Objednávat můžete do 30.11. Vyzvednutí je možné na pobočce v OC KOKSOVNA nebo Vám cukroví v rámci Ostravy dovezou sami.

Telefonní číslo: 604 474 090
Email: obchod@ceskevanocnicukrovi.cz
www.ceskevanocnicukrovi.cz

Zdroj: redakce

Exit mobile version